Siirtoasiakirja: tunnisteet

Satunnaistuojan lomakesivulla voi luoda uuden siirtoasiakirjan ilman LogiPlan-tunnuksia, muokata omia lomakkeita, sekä tarkastella omaa lomakehistoriaa.

Tämän sivun kautta voi ulkopuolinen käyttäjä, esim. kuljettaja, rekisteröidä itselleen käyttäjätunnisteen, jolla on rajattu käyttöoikeus. Tällä rajatulla tunnuksella ei pääse katsomaan esim. asiakasrekisteriä tai muita yrityksen omia tietoja. Tunnisteella pystyy täyttämään itse siirtolomakkeen, tallentamaan sen järjestelmään ja muokkaamaan omia lomakkeita. Uuden tunnisteen rekisteröimiseen tarvitaan sähköpostiosoite ja itse valittu vähintään 8-kirjaiminen tunniste. Sähköpostiosoitteen ja tunnisteen lisäämisen jälkeen tunnukset tulevat käyttöön heti ja sähköpostiin saapuu vahvistusviesti, jossa on tunnisteen tietojen lisäksi niiden voimassaoloaika. Rekisteröitymisen jälkeen tunniste on automaattisesti voimassa 7 päivää.

Toimistokäyttäjä pystyy muokkaamaan tunnisteen voimassaoloaikaa. Tämä tapahtuu perusrekisterin ”Siirtoasiakirjan tunnisteet”-välilehdellä. Tällä välilehdellä voi myös luoda uusia ulkopuolisen käyttäjän tunnisteita.

Linkkejä

Siirtoasiakirjan lähettäminen Fluidiin: Siirtoasiakirjan lähettäminen Zeuksesta Fluidiin
Fluid: Siirtoasiakirja ajoneuvopäätteessä
Ulkoisen siirtoasiakirjalomakkeen käyttäminen: Ulkoinen siirtoasiakirja
Osallistujien lisääminen siirtoasiakirjan muokkaajiksi: Siirtoasiakirja: tunnisteet
Siirtoasiakirjat Asiakasportaalissa: Siirtoasiakirjojen selailu
Siirtoasiakirjat Liikennöitsijäportaalissa: Liikennöitsijäportaali - siirtoasiakirja
Kysymys: miten liikennöitsijä voi muokata tekemäänsä siirtoasiakirjaa?
Ympäristöministeriön SIIRTO-rajapinta: Ympäristöministeriö: SIIRTO-rajapinta
Ympäristöministeriön vaatimukset liittyen siirtoasiakirjaan: Siirtoasiakirja
Kysymys: lähteekö LogiPlanista automaattisesti tiedot SIIRTO-rekisteriin? Saako siirtoasiakirjat lähetettyä sähköpostiin?