Kysymys: miten liikennöitsijä voi muokata tekemäänsä siirtoasiakirjaa?

Siirtoasiakirjojen muokkausta ei ole tuotu Liikennöitsijäportaaliin, mutta Fluidissa niitä voi muokata: siirtoasiakirja-osiossa menee Aikaisemmat-välilehdelle, pienestä kynä-ikonista saa muokkaustilan päälle.

Siirtoasiakirjan muokkaaminen onnistuu myös avoimen, ulkoisen nettilomakkeen kautta. Se ei vaan käy automaattisesti, vaan liikennöitsijä pitää lisätä osallistujaksi siirtoasiakirjalle Zeuksessa.

  1. Liikennöitsijälle pitää luoda tunniste: Perusrekisteri → Siirtoasiakirjan tunnisteet -välilehti. Kannattaa samalla lähettää tunnistetiedot sähköpostiin näkymässä olevasta napista. Sähköpostiviestiin kannattaa lisätä teidän ulkoisen siirtoasiakirjalomakkeen nettiosoite, jos sitä ei ole lisätty teidän siirtoasiakirjasähköpostin allekirjoitukseen (Perusrekisteri → Tekstipohjat-välilehti, luo uusi ja valitse tyypiksi Siirtoasiakirjasähköpostin allekirjoitus, jos sellaista ei ole jo luotu. Teidän lomakkeen osoite: https://YMPÄRISTÖNTUNNUS.logiplan.fi/logiplan/ui/#/waste-shipping-form

  2. Lisää liikennöitsijä siirtoasiakirjalle osallistujaksi klikkaamalla Osallistujat-nappia, hakemalla liikennöitsijän tunniste ja tallentamalla.

Linkkejä

Siirtoasiakirjan lähettäminen Fluidiin: Siirtoasiakirjan lähettäminen Zeuksesta Fluidiin
Fluid: Siirtoasiakirja ajoneuvopäätteessä
Ulkoisen siirtoasiakirjalomakkeen käyttäminen: Ulkoinen siirtoasiakirja
Osallistujien lisääminen siirtoasiakirjan muokkaajiksi: Siirtoasiakirja: tunnisteet
Siirtoasiakirjat Asiakasportaalissa: Siirtoasiakirjojen selailu
Siirtoasiakirjat Liikennöitsijäportaalissa: Liikennöitsijäportaali - siirtoasiakirja
Kysymys: miten liikennöitsijä voi muokata tekemäänsä siirtoasiakirjaa?
Ympäristöministeriön SIIRTO-rajapinta: Ympäristöministeriö: SIIRTO-rajapinta
Ympäristöministeriön vaatimukset liittyen siirtoasiakirjaan: Siirtoasiakirja
Kysymys: lähteekö LogiPlanista automaattisesti tiedot SIIRTO-rekisteriin? Saako siirtoasiakirjat lähetettyä sähköpostiin?