Fluid: Kiviainestoimitus

 1. Kirjaudu sisään, Fluid muistaa tunnuksesi seuraavilla kerroilla, lisäksi voit valita myös salasanan muistamisen.

 2. Kirjautumisessa on useita vaiheita, Fluid mm. luo yhteyden toimistolle ja hakee dataa. Tässä vaiheessa tulee tieto päivityksestä jos sellainen on tullut, Fluid pyytää lataamaan ja asentamaan sen, sekä kirjautumaan uudestaan sisään.

 3. Valitse auto, jos sinun on mahdollista ajaa useampaa.

 4. Valitse etusivulta Kiviaines.

 5. Listanäkymässä näkyvät kesken tai ajamatta olevat keikat/tilaukset. Listanäkymästä klikkaamalla saat keikan auki. Toisessa välilehdessä näet suoritetut keikat.

 6. Pääset luomaan uuden keikan Luo uusi -napista. Oranssista napista voit kopioida aiemmin ajamasi keikan uuden pohjaksi. Pääset lisäämään tiedot painamalla kenttiä. Noutokohde on järjestelmässä valmiiksi oleva kohde, toimitustiedoissa voit valita työmaan, kohteen tai kirjoittaa osoitteen.


 7. Tuotteen pääset lisäämään Lisää tuote -napista. Valitse tuote, muut tiedot voit lisätä myöhemmin. Toteutunut määrä on annettava viimeistään ennen kun keikan voi kuitata valmiiksi.

 8. Tallenna tuote ja tallenna tilaus. Voit halutessasi luoda valmiiksi useita tilauksia: paina vasemmasta yläkulmasta tuplaväkäsiä talo-ikonin vierestä, niin pääset listasivulle.

 9. Nyt punnitusnappi on aktiivinen ja voit punnita, jos vaakaintegraatio on olemassa. Muussa tapauksessa syötä toteutunut määrä tuotteelle avaamalla tuote. Valitse vaaka, jos valittavana on useita. Klikkaa sitten oletko punnitsemassa nuppia, perää vai yhdistelmää tai valitse muu vaihtoehdoista.

 10. Punnituksen aikana määrät saattavat vaihdella. Peruuta-napin yläpuolella juoksee sekuntilaskuri.

 11. Hyväksy punnitustulos, niin pääset jatkamaan tilausta. Paina “Hyväksy ja palaa” jos punnitset jostain syystä uudestaan, esim. jos ensimmäinen punnitus oli tyhjäpainopunnitus.

 12. Voit kirjoittaa tilaukselle huomautuksia (näkyvät laskulla) sekä kuljettajan huomautuksia.

 13. Paina Lastattu-nappia kun lastaus on suoritettu.

 14. Jos keikka oli kertaluontoinen, paina Toimitettu-nappia, jolloin tulee varmistusikkuna. Siitä kun valitsee “Kyllä” on keikka valmis.

 15. Paina Toimitettu ja kopioi -nappia, jos samanlainen keikka on tarkoitus ajaa uudestaan. Tällöin sinulle aukeaa kopio, jota voi muokata ja punnita.