Printtaaminen Fluidissa

Fluidissa on mahdollista tulostaa kuitteja, jos käytössä on Bluetoothilla toimiva printteri.

Tulostaminen tapahtuu Tilausyhteenveto-osiossa. Jo tässä näkymässä tehdyt valinnat vaikuttavat tulostamiseen: jos painat ihmishahmonappia, saat tilaukset valitsemaltasi aikaväliltä asiakaskohtaisesti jaoteltuina. Listanapilla saat kaikki takaisin yhteenvetolistaan (oletus). Oikeassa yläkulmassa olevasta suurennuslasinapista voit tehdä haun esimerkiksi asiakkaan nimellä, jolloin listalla näkyy vain kyseisen asiakkaan tilaukset. Haun voi poistaa painamalla suurennuslasi napin viereen ilmestyvää ruksia painamalla.

Huom: ns. virtuaalinäppäimistö (joka tulee esiin kun kirjoittaa jotain) vie usein paljon tilaa, sen saa alas tyypillisesti alaspäin osoittavasta väkäsestä näppäimistön alapuolelta (riippuu laitteesta).

Painamalla purppuraa tulostinnappia, pääset tulostusnäkymään. Ylimpänä näkyvät Bluetooth-laitteet, jotka ovat kantaman päässä laitteestasi. Valitse haluamasi painamalla sitä (valitettavasti tähän ei ainakaan vielä saatu indikaattoria suoraan listalle siitä mikä on valittuna, valittu laite näkyy listan yläpuolella otsikossa tekstinä). Bluetooth-laitteiden alla on eri printtausmallit sekä testituloste, jolla voi kokeilla printterin toimintaa.

Printtausmallien alla on “Tulostinasetuksia”-kohta, josta voi kokeilla eri tulostusprofiileja. Oletukset yritetty katsoa parhaiksi mahdollisiksi, mutta jos printtausjälki ei ole miellyttävä, kannattaa kokeilla toista tulostusprofiilia. Oikeassa alakulmassa on suurennuslasinappi, jolla voi etsiä lisää printtereitä (muuttuu punaiseksi, jossa pyörii rinkula, kun etsii Bluetooth-laitteita). Vasemmassa alakulmassa puolestaan on nappi, jolla voi katkaista yhteyden printteriin, johon on yhteys.

  1. Sulje yhteydet
  2. Etsi laitteita
  3. Tulostusvaihtoehdot
  4. Tulostinasetuksia
  5. Jos tulostin on valittu niin tässä nähdään ns. aktiivinen tulostinnimi
  6. Paritetut Bluetooth-laitteet. Laite pitää olla paritettu puhelimen/tabletin kanssa, jotta siihen on mahdollista luoda yhteys.

Peek 2024-01-15 10-56