Pikatyömaa

Pikatyömaa

Kun etusivulta tökkää Pikatyömaa-nappia, päätyy työmaiden listasivulle, jossa näkyvät autolle liitetyt työmaat. Yläreunassa oleva Työvuoro-nappi ei ole vielä toiminnassa, mutta jatkossa sen on tarkoitus kerätä työvuorotietoja.

Työmaan kohdalla on ”Ei käynnissä” -nappi, jota tökkäämällä käynnistetään kyseisen työmaan työtuntien laskenta. Nappi muuttuu vihreäksi ja siinä lukee ”Käynnissä”. Laskenta lopetetaan samasta napista. Laskennan voi aloittaa ja lopettaa esimerkiksi päivän aikana monta kertaa.

Näkymän vasemmassa yläkulmassa on Koti-ikoni, josta pääsee aina etusivulle. Työmaiden listasivulta pääsee varsinaiseen ajoon tökkäämällä työmaata. Tilaaja, työmaan nimi ja työmaan osoite tulevat automaattisesti toimistosovelluksesta, muut tiedot kuljettaja täyttää itse. Näkymän yläosan napeilla valitaan suunta, eli viedäänkö tavaraa työmaalle vai pois sieltä.

Kun tarvittavat tiedot on lisätty, tökätään lastattu-nappia. Tämän jälkeen tulee näkymä, jossa kuljettaja voi lisätä tilaukselle huomautuksen ja Toimitettu-nappia tökkäämällä merkitä tilauksen toimitetuksi eli valmiiksi. Tähän näkymään tulee seuraavassa vaiheessa juuri ajetun keikan kopioiminen uudeksi.

Kun päivän/keikan ajot on saatu ajettua, mennään Pikatyömaiden listanäkymään. Tökkäämällä ”Käynnissä”-nappia pysäytetään työtuntien laskenta. Silloin järjestelmä näyttää kertymän ja antaa mahdollisuuden lähettää toimistolle kommentin