Kysymys: Miten poistan tai lukitsen käyttäjätunnuksen?

Toimistosovelluksessa käyttäjiä ylläpidetään “Asetukset” -osion “Käyttäjät” -välilehdellä. Avaa välilehden listanäkymästä haluamasi käyttäjän tiedot. Poistaaksesi käyttäjän klikkaa yläreunan “Poista” painikkeesta ja vahvista käyttäjän poistaminen. Lukitaksesi käyttäjän klikkaa Tilin tiedot laatikosta “Käyttäjätili lukittu” -painikkeeseen “Kyllä” ja tallenna. Tallennuksen jälkeen sulkeiden sisälle jää aikaleima lukinnasta.

Käyttäjien ylläpidon voi asettaa käyttöoikeuksien hallinnassa näkymään vain tietyille käyttöoikeusryhmille, joten jos osio ei ole näkyvissä, ei sen käyttöoikeutta ole lisätty käyttöoikeusryhmällesi.