Fluid: Rehuajo

  1. Kirjaudu sisään, Fluid muistaa tunnuksesi seuraavilla kerroilla, lisäksi voit valita myös salasanan muistamisen.

  2. Kirjautumisessa on useita vaiheita, Fluid mm. luo yhteyden toimistolle ja hakee dataa. Tässä vaiheessa tulee tieto päivityksestä jos sellainen on tullut, Fluid pyytää lataamaan ja asentamaan sen, sekä kirjautumaan uudestaan sisään.

  3. Valitse auto, jos sinun on mahdollista ajaa useampaa.

  4. Valitse etusivulta Rehuajo.

  5. Listanäkymässä näkyvät Kesken-välilehdellä Rehuajot, jotka ovat joko kesken tai lähetetty toimistolta. Suoritetut-välilehdellä näkyvät aiemmin ajamasi keikat.

  6. Pääset luomaan uuden keikan Luo uusi -napista. Oranssista napista voit kopioida aiemmin ajamasi keikan uuden pohjaksi. Yläosassa voit valita, jos tilauksella pitää kerätä automaattisesti tunnit, kilometrit tai molemmat. Pääset lisäämään tiedot painamalla kenttiä. Nouto- ja toimitustiedoissa voit valita kohteen tai kirjoittaa osoitteen.

  1. Tuotteen pääset lisäämään Lisää tuote -napista.Valitse tuote, muut tiedot voit lisätä myöhemmin. Toteutunut määrä on annettava viimeistään ennen kun keikan voi kuitata valmiiksi. Tallenna tuote ja tallenna tilaus. Voit luoda valmiiksi useita tilauksia.

  1. Avaa tilaus listanäkymästä. Jos valitsit tuntien tai kilometrien tai kummankin automaattisen laskennan, näkyy tilauksella nyt varsinaisen tuotteen lisäksi automaattisesti kertyvä tuote tai tuotteet. Älä muokkaa niitä ennen keikan loppua.

  1. Keikan vaiheet ovat Aloita ajo, Lopeta ajo ja Valmis. Kuvan voi lisätä oikean yläkulman kamera-ikonista, jolloin alasvetovalikosta ensin valitaan kuvan tyyppi ja sitten joko otetaan kuva painamalla kamera-ikonia tai lisätään kuva laitteen galleriasta kansio-ikonia painamalla. Liitteet pääsee tarkastamaan samasta paikasta.

  1. Valmis-nappia ei voi painaa, ennen kuin on antanut materiaalituotteelle määrän. Tässä vaiheessa näkyy automaattisesti kerätyt tunnit ja/tai kilometrit, joita voi vielä muokata. Valmis-nappia painettuasi näkymä siirtyy Rehuajojen listanäkymään.