Keikkojen jako eli niputus Zeuksessa

Kun Zeuksessa tekee Jakelu-tyyppisiä tilauksia (ohje), tulevat ne esille paitsi Tilaukset-listalle, myös Jakelu-välilehden kautta aukeavaan niputukseen. Jakelu-välilehden listalla on siis vain jakeluita, ei yksittäisiä jakelutilauksia, ja siellä luodaan nimenomaan jakeluja.

Jakelutilauksia voidaan tuoda LogiPlaniin ulkoisista rajapinnoista (kysy lisää tuesta: logiplan-tuki@leanvay.com, 040 220 7069) tai lukea sisään tiedostoista: Jakelu, sisäänluku tiedostosta ja jakelun suunnittelu

Jakelujen listanäkymä:

“Tilausten niputus” -nappia painamalla aukeaa näkymä, jossa listaa voi suodattaa ja rajata:

Klikkaamalla tilauksella olevaa väkästä näkyvät kuljetettavan tavaran tarkemmat tiedot:

Tilauksia klikkailemalla ne kertyvät nippuun, jonka sisällöstä sininen leijuke kertoo:

Kun tilausta klikkaa uudestaan, valinta poistuu.

Sinistä leijuketta klikkaamalla pääsee liittämään nippuun auton:

Autolle liitettyä tilausta klikkaamalla voi poistaa tilauksen ko. auton nipusta.

Tilauksen oikeassa reunassa kerrotaan auto, jolle tilaus on niputettu ja tilauksen vasemmassa reunassa oleva väripalkki on aina sama tiettyyn nippuun kuuluvissa tilauksissa:

Oikean yläkulman “Niput”-nappia klikkaamalla aukeaa nippujen muokkaus- ja lähetyspopup. Muokkaa-napista pääsee takaisin tilanteeseen, jossa nippuun voi lisätä tilauksia ja myös poistaa niitä klikkailemalla. Nippu pitää toki tallentaa muokkausten jälkeen, joka onnistuu sinisen leijukkeen klikkaamisen kautta. Kun niput haluaa lähettää autoille, voi sen tehdä kerralla painamalla vihreää “Lähetä”-nappia tai hakemalla näkyviin yläosan hakukentän avulla vain se auto, jolle nipun haluaa lähettää.

Jakelun ajaminen Fluidissa: Fluid: Jakelu